• Eduard Batlle
  Eduard Batlle Soci directori SW Factoria

  De signe escorpit. És per això que m’agrada estar prop del mar, però també m’agrada escapar-me a la muntanya, Oceans i horitzons de fons blaus que m’ajuden a desconnectar d’un món que cada vegada m’ha atrapat més com a professional: la comunicació digital i audiovisual. A l’era d’internet, m’he reinventat amb La Factoria i em sento molt millor i un privilegiat al costat dels qui m’envolten.

  I dins aquest gran oceà líquid, navego buscant oportunitats i amb la sensació de fer un viatge alquímic. Un oceà basat en les idees, la innovació, el compartir, el diàleg i nous reptes. Escoltar, aprendre, col·laborar, interactuar… tot amb l’esperit de comunicar i ser creatiu. I a l’ADN, la voluntat d’aprendre sempre.

 • Marian Ruiz de Azúa
  Marian Ruiz de Azúa Àrea de Comunicació i Audiovisuals

  La meva feina: explicar mitjançant les imatges, el meu repte diari. Aconseguir transmetre el que el nostre client vol comunicar i oferir solucions per tal de fer-ho en sintonia amb la seva imatge corporativa, és el nostre objectiu.

  El meu món: Internet s’ha convertit per a mi en una finestra que em permet explorar les noves tendències, trobar nous recursos i formar part d’una xarxa de relacions  on la creativitat floreix en cada racó i la inspiració arriba gairebé en uns instant.

 • Miriam Cantarero
  Miriam Cantarero Social Media Strategist

  Tot comunica; les paraules, les imatges, les accions… La revolució que ha suposat la web 2.0 per a les marques i organitzacions ha generat la necessitat d’assumir i integrar les noves tecnologies de la informació en les diferents estratègies de negoci per donar més visibilitat al valor diferencial de les empreses.La meva passió professional no és cap altra que la de crear, planificar, executar i analitzar l’eficiència d’una bona estratègia comunicativa per un òptim posicionament de la marca a la xarxa.

  Una mica de mi: M’encanta compartir grans estones amb la família i els amics; les nits d’estiu amb les confidències que només s’expliquen a les amigues més íntimes; les sortides improvisades, la música en viu…Un secret: veure nedar a la meva filla! L’emoció que es sent és indescriptible 😉