Només un 1% dels consumidors a nivell mundial no ha comprat mai per internet. Així ho demostra un recent estudi de comerç electrònic realitzat per l’empresa de comunicació Walker Sands.

Malgrat que estem parlant d’un sector “jove”, el comerç digital està madurant a grans passes. De la mateixa manera; actualment ja podem parlar d’una estandardització dels smartphones. Per tant sumant aquests dos factors només pot resultar en un boom en expansió de les compres online. Així ho confirmen les prediccions del mateix estudi; on el proper any les xifres han de créixer un 36% més (56 mil milions de dòlars) respecte les dades aconseguides aquest any.

L’estudi de la companyia de Chicago també alerta que s’ha de seguir treballant per motivar i fer més atractives les ofertes de la xarxa. Detalls com ara enviaments gratuïts, canvis i devolucions sense costos afegits o més rapidesa en la tramitació dels productes; son factors que incentivarien encara més el consum segons assenyalen els resultats de l’estudi.

I tot això sense oblidar-nos de les famoses xarxes socials, on 3 de cada 5 consumidors interactuen amb els perfils de les marques, bàsicament a l’espera de beneficiar-se de promocions exclusives. Encara que últimament aquests perfils s’estiguin convertint en centres d’atenció al client degut a la proximitat.

Estem a les portes del 2014 i en aquest temps de canvi digital imparable, confirmarem que aquest serà l’any de la consolidació del comerç electrònic.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?