Vam convidar al Talks de maig a La Factoria a Adrià Aymerich, emprenedor i empresari gironí -per cert, d’Estanyol- que lidera l’empresa Loading Corp. El motiu era centrar-nos en l’experiència personal i empresarial de LinkedIN i al final, va ser una experiència molt interessant més d’enllà de la xarxa social d’empresa més famosa del món. El contingut intel·ligent i el concepte de la comunicació B2B i B2C van centrar la conferència. I va ser un salt el temps veure el que està preparant Loading Corp., amb seu a Barcelona, en quan a la informació corportiva i els efectes de la previsió que pot suposar tenir una eina-programa a mida que l’acabi redactant un post o un informe amb només quatre paraules clau.

És una revolució per als generadors de continguts en una empresa de màrqueting digital per després poder traslladar-ho en un post web o una nota de premsa o en una notificació corporativa. El contingut intel·ligent es pot dir que “et fa la feina” però sempre caldrà la visió humana per acabar de definir amb èxit el contingut final. Seria com que algú ha de posar la cirereta al patís per fer-lo més visual i atractiu. Un nou “boom” en l’evolució del màrqueting digital per a una agència com la nostra. I això és el que prepara Loading Corp. -està en la fase final- per després vendre aquesta eina als seus clients.

Els Talks, amb ponents com Aymerich que ens permeten visionar les tendències de futur, sempre són més enriquidors i et conviden a continuar tenint ganes d’aprendre i compartir moments de coneixement més enllà del dia a dia de la nostra agència.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?