Una vegada més, Apple ha batut nous records. En tan sols 24 hores, ha venut més de 4 milions de iPhone 6 i 6 Plus, la qual cosa ha reafirmat el lideratge de la companyia i la fidelitat dels seus seguidors a escala mundial.

Aquesta xifra és realment sorprenent, ja que es van vendre 2 milions de iPhone 5 les primeres 24 hores prèvies a la venda al 2012, i 9 milions de iPhone 5S i 5C el primer cap de setmana del seu llançament.

Sens dubte, la companyia de la poma no deixa de captar nous seguidors i mantenir els que ja té. L’última aposta confirma que no deixen d’apostar pel disseny, el qual sempre l’han considerat com el component més fort (manté la visió del seu referent Steve Jobs). Però tot i això, aquesta vegada s’han mostrat certament competidors. Per primera vegada, han augmentat notablement la mida del nou mòbil, tot iniciant una batalla entre iPhone 6 i el Samsung Galaxy Note 4.

De moment, ja sabem que ens haurem d’esperar fins el 26 de setembre perquè els iPhone6 arribin a les nostres mans, encara que els catalans no serem els últims. Llatinoamèrica sencera, menys Puerto Rico,  seran els qui amb més retard el tindran.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?