Amb la situació que ha generat l’arribada del COVID-19 és moment de treure el rendiment màxim a la nostra comunicació empresarial. És per això que l’estratègia i la planificació són molt importants i, fins i tot, tenim les eines gratuïtes. Una bona comunicació amb els clients són les newsletters corporatives i, sobretot, que estiguin ben actualitzades.

Parlem de newsletter corporativa a la publicació digital que l’empresa distribueix entre els seus clients o potencials clients via e-mail amb la finalitat de informar-los sobre les novetats de la nostra empreas, productes, ofertes o activitats. Encara que pot semblar una idea molt senzilla, podríem dir que una newsletter ben plantejada, amb una bona estètica, funciona com un altaveu de vendes. I, sobretot, és important tenir una bona base de dades actualitzada i amb el permís pertinent dels usuaris. Les més utilitzades són: Promocional, Informativa i Corporativa.

  • Comunicació directa: A diferència de les xarxes socials, on pot ser que segueixin o no els teus publicacions, una newsletter a l’utilitzar l’email com a canal, t’assegura l’arribada de l’missatge a la safata d’entrada.
  • Missatges personalitzats: Amb una newsletter tens la possibilitat de segmentar el públic que pot rebre la publicació per personalitzar la informació de cadascú, referint-nos a cada persona en concret, amb el seu nom i cognoms.
  • Comunicació econòmica: Es tracta d’una estratègia de comunicació de baix cost. De fet, hi ha algunes empreses que et permeten enviar la teva newsletter gratis fins que aconsegueixes un nombre determinat de subscriptors.
  • Confiança: El contingut proporciona informació valuosa i de confiança al nostre públic o clients, per la qual cosa és important compartir amb el públic no només el resultat de la nostra informació sinó, en molts casos també part del desenvolupament per generar confiança.
  • Fidelització: És un important canal de fidelització amb els clients, ja que aquells que decideixen subscriure a la nostra publicació és que realment estan interessats en la nostra empresa, producte o acte.
  • Posicionament SEO: També pot ajudar a millorar la nostra posició del web i augmentar el trànsit, ja que podem vincular la informació a la nostra pàgina d’empresa.
  • Facilitat per mesurar l’abast: No dóna resultats de manera immediata però podem mesurar quantitativament els resultats de la nostra estratègia de comunicació i adaptar-los fàcilment als nostres interessos.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?