En aquest últim any s’ha pogut comprovar que el podcast és un format d’entreteniment en creixement. És per això que les marques ho veuen com un nou format per poder connectar amb els seus consumidors i els clients potencials.

Actualment, Espanya està posicionada com un dels països amb majors registres de creixements d’escolta de podcast, per ser exactes, la mitjana és de 19 hores al mes i 4,7 episodis per setmana. En el món, es troben 1.000 milions de persones que escolten els podcasts i audiollibres. 

El branded podcast proporciona a les marques una interacció amb el consumidor on es reforça la connexió emocional i el record de marca, on el mateix moment permet associar una causa, idea o estil de vida a una marca.

Avui en dia els usuaris son cada vegada més exigents i més informats, és per aquest motiu que demanen a les marques experiències úniques per consumir els seus productes i/o serveis on vulguin, quan vulguin i com vulguin. El podcast ho permet, aporta aquesta llibertat que demana els usuaris, per aquest motiu és un format atractiu perquè les marques és relacionin amb els seus consumidors. 

Però el branded podcast no està fet per totes les Empreses, aquelles marques que podrien apostar per aquest format serien les marques que realment tenen alguna cosa a explicar. A demès és un procés lent que requereix paciència, però s’obtenen molt bons resultats.

En definitiva, el format de podcast és una oportunitat que actualment estan portant a terme moltes marques, és un format que permet parlar de tu a tu amb els clients i consumidors potencials, sobretot, poder connectar millor amb ells i fidelitzar-los.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?