Kobe Bryant tria un blog per anunciar la retirada

Kobe_Bryant_Lakers_Retirada
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kobe Bryant, un dels millors jugadors de la història de la NBA, posarà el seu punt i final a la seva carrera professional a finals d’aquesta temporada després d’engrandir aquest esport i ser tota una referència destacada en el món del bàsquet. El crack dels Lakers va triar el famós blog per a esportistes The Player’s Tribune, en el qual ja havia col·laborat abans, amb la finalitat d’informar de la retirada. La seva manera d’anunciar l’adéu exemplifica la nova era comunicativa: social, digital i global. Res de roda de premsa tradicionals, ni exclusives; som a l’era d’internet i Bryant ha volgut trencar esquemes.

Fet l’anàlisi sobre la manera d’informar d’aquesta gran notícia a la millor lliga de bàsquet del món, cal pensar amb el tractament que s’hauria de donar a través d’aquesta comunicació online i de tot el que respecta al món digital 2.0. És una història en el qual suggereixen certes hipòtesis des de La Factoria. Perquè el jugador no va fer una publicació a Facebook? Com és que el mediàtic esportista no va penjar una foto a Instagram fent l’anunci? Quin inconvenient va trobar el jugador mediàtic per no utilitzar Twitter o altres plataformes 2.0? En definitiva, perquè va renunciar-hi?

Bryant va preferir la comoditat i va pensar directament amb el blog que va col·laborar el mateix jugador per expressar que s’acomiada del bàsquet. El que no hi ha discussió es que en uns mesos deixarem de veure a un mític jugador professional després de 20 temporades. Mentrestant, disfrutem-lo.

Kobe Bryant tria un blog per anunciar la retirada

Subscriu-te a la Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu per rebre novetats i recursos gratuïts

Comparteix aquest post amb els teus amics

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *