De ben segur que Volvo Trucks esperava una bona reacció per part dels espectadors amb el seu sorprenent espot de Jean-Claude Van Damme?. Òbviament, el reclam mediàtic d’una persona com el consagrat actor sempre dóna peu a parlar de tot allò que protagonitzi. I si a aquest fet hi sumem quelcom creatiu, divertit i senzill segur que ens surt un producte fàcilment viralitzable a la xarxa.

El que segur que no devien haver previst és la resposta que Chuck Norris els hi ha preparat. Recentment, ha aparegut per internet un nou vídeo que manté el format i les característiques dels camions. Però en lloc de l’asfalt aquest transcorre per l’aire. On Norris realitza la mateixa obertura de cames que Van Damme però entre les ales de dos avions; i amb un grup de paracaigudistes a les seves espatlles. Tot conformant una figura molt apropiada per les dates en les que ens trobem.

No cal destacar que es tracta d’una peculiar felicitació de nadal (realitzada amb 3D) gràcies a la productora hongaresa Delov Digital. Un vídeo d’aquestes característiques agrada molt a internet. Tant per l’enrenou que genera, com pel punt freak que sempre aporta per als fans dels actors.

Ja només ens cal esperar per saber quin dels dos espots tindrà més bona acceptació per la critica dels espectadors i internautes. Al final, tot és qüestió de la rellevància viral.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?