La pandèmia causada pel Coronavirus ha obligat moltes empreses a transformar-se i canviar completament la seva manera de funcionar. Amb una quantitat creixent de persones que es queden a casa, observem com més productes i serveis es mouen a Internet mentre molts empleats continuen treballant a distància o en un entorn híbrid. Per això, poder comptar amb una presència digital ara és més important que mai.

Sentir-se connectat i enfocar-se cap a aquest nou panorama digital és el pas essencial per a promoure l’èxit comercial de la teva marca o empresa. Per això, us presentem un pla per al 2021, una estratègia on mostrem idees de màrqueting digital que t’ajudaran a fer el salt al món digital i aconseguir els teus objectius empresarials en aquesta nova era digitalitzada.

  • Presència, interacció i retenció en línia: Cal estar preparats per dedicar més temps i recursos a la presència a Internet i a les estratègies de màrqueting, especialment a les xarxes socials. Poder comptar amb una estratègia eficaç, ens permet arribar a més clients, interactuar amb els fans existents i augmentar el trànsit del lloc web. Sense oblidar que cal dedicar una estona a millorar l’estructura i el contingut principal de la teva pàgina web per tal de poder obtenir visibilitat en els resultats de les cerques a Google.

La pandèmia ha provocat que més persones passin més temps connectades a Internet. Aquest canvi és l’oportunitat per promoure la teva marca, producte o servei, sense oblidar la interacció amb els seguidors existents. Poder fer un pas més i avançar-te i assegurar-te que el teu negoci avança amb una experiència per a l’usuari és un punt important per a reforçar la teva presència al món digital.

  • Llistats de SEO i Google: Una de les campanyes de màrqueting amb més èxit que podeu iniciar per impulsar el vostre negoci és el SEO (Search Engine Optimization). Hi ha una raó per la qual més del 60% dels professionals del màrqueting hi inverteixen en SEO. És una eina de màrqueting digital que permet entendre què cerquen els clients (paraules clau) i és un dels principals motors del trànsit orgànic.

També cal tenir actualitzat i verificat el perfil de Google My Business per tal de poder atraure nous clients.

  • Aposta pel clic: El cost per clic (Pay-Per-Click) és una estratègia de màrqueting digital de pagament. S’utilitza per generar trànsit al lloc web publicant anuncis i pagant una tarifa per cada “clic” que rebeu a l’enllaç del vostre anunci. L’atractiu del PPC és que permet orientar els vostres grups demogràfics en funció de la ubicació, els interessos, el gènere i molt més. La clau per aconseguir un PPC correcte és orientar-se al públic adequat, en el moment adequat i amb l’anunci adequat. Les plataformes més populars són Google Ads i Facebook i Instagram Ads.
  • Cerca per veu: Actualment, la gent vol resultats i els vol ràpid. En lloc d’escriure una consulta a Google, cada vegada hi ha més clients que prefereixen utilitzar la cerca per veu. Per adaptar-vos a aquest mitjà, el vostre contingut ha d’estar optimitzat per a la cerca per veu. Proveu d’utilitzar esquemes i preguntes freqüents per respondre a preguntes habituals que se sincronitzaran amb precisió amb les seves consultes de cerca per veu. Segons un estudi de Google, el 53% dels usuaris abandonaran un lloc web si no es carrega en 3 segons. Per tant, la velocitat i la usabilitat són vitals.
  • Publicitat en vídeo: El vídeo és cada vegada més notori per a la publicitat. Gairebé el 90% dels venedors va dir que afegir contingut de vídeo a la seva estratègia augmentava el trànsit al seu lloc web i gairebé el 30% dels compradors van dir que comprarien un article després de veure’l anunciat en un vídeo. Com que el vídeo és un mitjà que crida l’atenció, és especialment ideal per a productes interactius, però també es pot utilitzar per promoure l’empresa i els seus treballadors.

A La Factoria, el nostre objectiu és ajudar-vos a promoure campanyes de màrqueting amb èxit. Ara és moment de noves tendències, per tant és important impulsar les estratègies correctes per millorar el vostre negoci, promoure els vostres productes i serveis i alhora generar un avantatge sobre els vostres competidors.

Post publicat per La Factoria

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?