La Factoria celebra deu anys d’història oferint la identitat digital a les empreses i entitats catalanes

Hi havia hagut la tragèdia de Fukushima, el tiroteig a Oslo en ple mes de juliol i les manifestacions conegudes com a la Primavera Àrab, però a finals del 2011, encara en plena crisi econòmica, es va començar a sembrar la llavor de La Factoria

Sota el paraigua de l’empresa especialitzada Serveis Web – actualment SWHostingXavier Serra i Eduard Batlle van apostar i van creure fermament a fer créixer una nova empresa. Aquesta, s’enfocaria en la comunicació digital, és a dir, les xarxes socials, els blogs, les pàgines webs i la comunicació tradicional, entre altres, i es convertiria en un espai on compartir el coneixement i el talent amb la societat. D’aquesta manera, La Factoria podia oferir serveis integrals de comunicació.


L’any 2012 es va consolidar l’empresa i va néixer Ticket Day. Unes jornades de coneixement gratuïtes enfocades a emprenedors i petits empresaris que volien aprendre de diversos casos d’èxit de l’àmbit empresarial català. Cada jornada finalitzava amb un tast d’empreses gastronòmiques que aprofitaven l’ocasió per donar a conèixer el seu producte.

Els esdeveniments afavorien les relacions entre l’empresariat i l’emprenedoria del territori, que sempre han estat dos factors pels quals La Factoria ha apostat. Els Ticket Day es van obrir a tothom i es van convertir en jornades on diverses ponències professionals catalans compartien les seves experiències a la ciutat de Girona, fet que va comportar un canvi en aquest format i es va passar a dir Girona Talent.

Actualment, el desenvolupament d’aquestes jornades són en l’àmbit intern, recuperant la idea inicial; en petit comitè i amb una sola ponència: els Factoria Talks i els FACTS.

Amb el temps, La Factoria s’ha consolidat com una empresa de referència en el sector gràcies als nombrosos i diversos clients, als quals des d’aquí volem aprofitar per agrair-los la seva confiança que han confiat en nosaltres i els nostres serveis. El cas és que els anys han anat passant, però l’essència de La Factoria es manté i ajuda a fer créixer aquest projecte que avui està de celebració. Deu anys. Deu anys que es diuen i passen molt ràpidament, però es viuen molt intensament, amb esforç i amb molt de sacrifici per afrontar aquest sector tan canviant i en creixement constant. Deu anys d’aprenentatges que ens serveixen per continuar creixent i millorant mantenint l’essència i l’ambició del primer dia, sempre de la mà d’un equip extraordinari.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?