Al FACTS, vam convidar Dídac Lee emprenedor de referència, Business Angel i membre del FC Barcelona. Un col·loqui distès vertebrat per l’emprenedoria, l’empresa i l’èxit. I Lee va acceptar venir en un moment de reconeixements: Premi Autònom de l’any PIMEC i Premi al millor Business Angel 2019 que promou l’Associació Espanyola Business Angel.

La motivació, l’equip, els valors i la resiliència han esdevingut la constant vital en el seu camí cap a l’excel·lència.

Va posar en relleu la necessitat de la gestió d’equips. Compartir en lloc de competir. Persuadir als clients i atraure el talent del treballador. Un ecosistema configurat per objectius transcendentals comuns on imperen els incentius intrínsecs de cada treballador. Una perspectiva polièdrica on la diversitat suma. Lluny dels vells paradigmes, cal escoltar i vincular emocionalment client i treballador. Que sentin els colors de l’empresa, del seu equip.

Una visió transgressora que li permet avançar amb fermesa. Un futur conduït per passió i disciplina. Lee, aposta per confiar en allò no tan evident, en allò fora dels patrons dictats, però sempre sent genuí i tenint una actitud crítica.

L’espai, el restaurant Shangai de Figueres -propietat de la seva família-, on un ambient professional i acollidor convidava a dialogar sobre la trajectòria de l’inquiet directiu, de la seva experiència i dels fracassos que ha viscut mentre sembrava els èxits d’avui.

 

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?