El braçalet Cicret revoluciona el món tecnològic

cicret-bracelet
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

El món tecnològic ens torna a sorprendre. Aquesta vegada es tracta del braçalet Cicret. El Cicret és un braçalet que, gràcies al pico projector que incorpora, projecta sobre el braç en forma d’holograma la rèplica de la pantalla del nostre smartphone o tablet.

A diferència d’altres braçalets similars, la pell es transforma en una superfície gràfica que ens permet interactuar amb aquesta. Ja no tens la necessitat de treure el mòbil de la butxaca per trucar, llegir e-mails, utilitzar les xarxes socials o per qualsevol altra activitat. Tens tot allò que necessites al clatell. A més, és submergible en l’aigua, característica que la majoria dels smartphones no la tenen.

Darrere del projecte hi ha 4 fundadors i 2 extreballadors d’Apple. La idea va ser llençada el 2014 i esperen posar-lo a la venda l’any 2017. El preu del dispositiu serà d’aproximadament 300 dòlars. Els donants tindran un descompte en funció de la quantitat aportada. Serà compatible tant amb el sistema operatiu Android com amb l’iPhone. Incorporarà una bateria de llarga duració, un port micro USB, memòria externa i connexió a Wi-Fi i a Bluetooth.

Les innovacions wearable ja són una realitat. Estem a un pas menys del futur hologràfic.

El braçalet Cicret revoluciona el món tecnològic

Subscriu-te a la Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu per rebre novetats i recursos gratuïts

Comparteix aquest post amb els teus amics

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *