No hi ha dubte que les emocions tenen un gran impacte i juguen un paper destacat en la relació marca-consumidor i, aquest fet, determina allò transcendental que fa que una empresa pugui perdre o guanyar que són les decisions de compra.

A La Factoria ens esforcem per generar sentiments positius i crear relacions duradores amb els seus clients objectius. Amb tot, cal recordar que els éssers humans som més sensibles a les experiències negatives que a les positives.

En aquest context, el neuromarketing es postula com el vehicle principal per arribar fins a la resposta podríem dir més encertada. D’alguna manera, interessa, ara més que mai, conèixer com la part emocional del nostre cervell impacta a l’hora de comprar qualsevol producte, el simple fet de mirar un vídeo o un anunci a través de la plataforma Youtube.

Per tant, el resultat serà clau per definir les tàctiques de màrqueting i comunicació que millor s’ajustin a ell per engrandir aquella marca i veure com respon el consumidor a aquell determinat producte.

Finalment us deixem amb un vídeo sobre aquesta sinergia entre aquestes dues disciplines com són el màrqueting i la neurociència. Enllaç: Neuromarketing

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?