Youtube és una xarxa que no t’acabes, els seus continguts són infinits i destacar entre ells és missió impossible. Tot i això hi ha un grup de noies youtubers que aconsegueixen tenir milions de subscriptors gràcies als seus vídeos, aquests reben milers de visites i les fans esperen impacients les noves publicacions. Però, què les ha portat a l’èxit? Segurament és un conjunt de factors. Elles parlen de bellesa i productes de maquillatge, t’ensenyen com utilitzar-los i quins són millors o pitjors segons el seu criteri; ens parlen de tendències,  de les seves últimes compres i també de la seva vida personal, però el que realment les fa úniques és l’empatia que aconsegueixen crear amb la persona que les està veient. Fan que et sentis com si estiguessis parlant amb la teva millor amiga prenent un te.

Avui en dia youtubers com aquests són tot un fenòmen i molts ja parlen de que els blogs quedaran obsolets, ja que el que amb youtube reps la informació a través de més sentits i això permet que connectem més amb elles tot i  que la pantalla ens separa.

Us deixo amb uns quants exemples de Videobloggers que segueixo:

Zoella (7.337.739 subscriptors):

 

Essie Button (820.604 subscriptors)

I l’última que és de Barcelona és la Marta Riumbau (193.816)

 

Espero que les gaudiu tant com ho faig jo.

Si en voleu seguir més us deixo amb aquest enllaç a Glamour on trobareu altres videobloggers influents, com Secretos de Chicas de la gironina Patry Jordan amb 1.548.295 seguidors.

I des d’aquí també agraïr a la persona que me les va descobrir, ara ja no sé què faria sense aquests vídeos!:)

 

Judit Paulí

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?