Facebook, líder en les xarxes socials existents al món (un post interessant), va ser la primera xarxa social que va superar els mil milions de comptes registrats i actualment té gairebé 2.500 milions d’usuaris actius mensuals. Durant l’últim trimestre, la companyia va declarar que gairebé 3.000 milions de persones utilitzaven almenys un dels productes bàsics de la companyia (Facebook, WhatsApp, Instagram o Messenger) cada mes, i encara es preveu que aquestes xifres augmentin a mesura que l’ús de dispositius mòbils i les xarxes socials mòbils guanyin més i més tracció.

Actualment, també veiem una forta i creixent presència de Tik Tok, una aplicació de vídeo en curt format que amb pocs anys d’existència ha esdevingut una de les plataformes socials més populars entre la Generació Z. La participació a la xarxa ha superat els 2.000 milions de descàrregues gràcies a la popularitat dels vídeos de curt format on els usuaris participen en desafiaments virals i balls. 

Però, i LinkedIn? Les últimes dades de les xarxes socials més populars no ens mostren LinkedIn enlloc. Els serveis europeus com VK o les xarxes socials xineses Qzone i Renren han aconseguit un atractiu principal a les seves àrees a causa del context i els continguts locals mentre que han deixat les xarxes socials Americanes no tan populars, com Linkedin, enrere. 

Estem veient un canvi inesperat en el rànquing de les xarxes socials més utilitzades arreu del món. Continuarà Facebook en primer lloc a finals d’aquest 2020? Superarà Tik Tok a Instagram a finals d’any? Seguirem utilitzant Instagram tant com ho hem fet fins ara? Apareixeran noves xarxes socials? Tot està per veure. 

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?