El màrqueting digital està en un constant canvi. Sorgeixen noves eines i tecnologies, canvis en els buscadors, nous pensadors donen nous girs a velles tàctiques i l’estàndard de qualitat segueix sent clau per a una campanya. La idea d’una empresa és aconseguir l’objectiu desitjat, però no sempre és fàcil superar-se i assolir l’optimització de la inversió. És per això que és molt important tenir un missatge creatiu de qualitat, un bon producte, crear una campanya amb un target definit i tenir els canals de venda actius i ben posicionats. Està clar, La Factoria, com agència de comunicació digital, sempre apostarà per l’Inbound Marketing o el màrqueting digital de continguts perquè està en el nostre ADN, en la filosofia de la nostra agència amb seu a Girona.

El màrqueting digital de continguts sempre ha estat secundari per als grans experts, però sempre ha estat el primordial, el bàsic i el que realment reflecteix l’ADN d’una empresa, un producte, un servei o una campanya. Sovint ha estat com un complement, una cosa que es feia quan es tenia temps, ja que es considera que el màrqueting de continguts és més tradicional. Greu error. Un exemple. Segons el Content Màrqueting Institute, el 65% dels venedors de contingut amb més èxit tenen una estratègia documentada. Una simple avaluació de màrqueting de continguts pot ajudar a les empreses a identificar el seu objectiu principal i dissenyar una estratègia de contingut reeixida per aconseguir-ho. A mesura que l’estratègia es torna més important, les empreses necessitaran les eines adequades per alinear les prioritats i documentar els seus plans.

Aquell màrqueting que solia fomentar les converses unilaterals cap als consumidors ha canviat, les marques ja saben que el màrqueting de continguts obre la porta a converses i relacions bidireccionals amb audiències com mai passava abans. Per això, el màrqueting de continguts ha pres el poder perquè és molt útil per a totes les funcions dels equips de màrqueting d’avui en dia. El contingut és una de les millors eines que tenim per guanyar-nos la confiança dels clients i els clients potenciar, fer brillar la nostra marca, producte o servei, generar trànsit al lloc web i assolir leads qualificats. Tot un. Tot relacionat. Com ja va dir el geni Bill Gates en aquesta idea del 1996 que ha passat a la història: “El contingut és el rei”.

Post publicat per La Factoria

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?