Avui aixequem el taló del Figueres Talent i deixem que comenci l’espectacle. Han estat sis mesos de treball, contactes, reunions i preparatius, sis mesos intensos que ens porten al dia d’avui amb tres jornades per endavant amb ponències, gastronomia, noves idees, esperit creatiu i perquè no, diversió. L’escenari és privilegiat, El Convent dels Caputxins, un lloc que ja per si sol és inspirador i revel·lador, les mateixes parets que han vist i viscut tantes i tantes coses avui seran les protagonistes d’un nou esdeveniment, del nostre esdeveniment, que estem segurs que no deixarà a ningú indiferent.

Seran tres dies intensos en els quals volem que absorbiu tot el que s’explica, que deixeu entrar per tots els vostres poros les idees, les ganes, la il·lusió que hi ha darrere de cada ponent, de cada història de vida, de cada decisió que han pres en el camí. Perquè sabeu? Totes les històries comencen pel principi, inclús aquelles que semblen fruit de la casualitat. Penseu que sou uns privilegiats perquè teniu davant gent que us pot motivar a vosaltres per aconseguir els vostres somnis, per compartir les pors, per creure que tots tenim un do, encara que a vegades no ens ho sembli. Ens agradaria que quan sortíssiu cada dia a la nit després de les jornades tinguessiu una raó més per creure amb el que esteu fent i que aquesta il·lusió mantingui el vostre esperit de continuar fent les coses ben fetes.

Els temes són molt diversos: moda, gastronomia, noves tecnologies, literatura, coaching, etc. Hem volgut oferir molts punts de vista, diferents disciplines i també diferents móns laborals, diferents realitats per així aconseguir trobar punts en comú allà on creiem que no n’hi podia haver.

Les jornades comencen avui i recordeu que si esteu INSCRITS teniu un regal dissenyat per la Cèlia Vela. Inscriviu-vos aquí.

Us esperem al Convent dels Caputxins!

Descarrega’t l’horari! 

 

 

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?