Llargament s’ha discutit i qüestionat si el model de feines de 8 hores assegut davant d’una pantalla i amb un mòbil enganxat a l’orella era el millor per el nostre cos. O bé si els nostres fills perdien facultats físiques i de relació social amb la resta de companys per culpa dels ordinadors i les videoconsoles. Malgrat vivim en un mon on cada vegada sembla ser més habitual el sedentarisme degut a l’ús de les noves tecnologies, això no ha de ser sempre així.

El sector del fitnes, el running i l’esport en general comencen a veure com se’ls obren les portes al que molt segurament serà una època daurada del comerç aplicat a  l’exercici físic. Xips a la roba per recollir dades durant l’esforç del partit, telemetria aplicada a les raquetes de tennis per analitzar com s’han efectuat els cops, sensors d’acceleració i moviment al calçat esportiu dels futbolistes. Encara que algunes coses encara estan en fase de desenvolupament, tot això comença a ser una realitat que en pocs anys podrem torbar a disposició del consumidor.

A tots aquests canvis esportius; s’hi ha volgut sumar el nou projecte del gegant Google. Que amb les seves recents Google Glass volen posar cullerada al sector del running. Un moviment molt de moda aquests dies i que constantment està sumant adeptes.Amb l’ajuda d’una app que incorporen les ulleres, la realitat agumentada ens farà competir contra altres atletes, ens farà creure que correm davant d’una immensa roca que ens vol aixafar o que una onada de zombis ens està trepitjant els talons per tal de fer més amena, i sobretot motivadora, la nostre estona diària  d’exercici.

Però aquesta app vol arribar més lluny. Les ulleres de Google es poden fer servir a diari; i tant si anem al gimnàs com si el cap de setmana fem una escapada a la neu. L’app ens mostrarà informació a temps real de com s’està realitzant l’esport.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?