Si busquem al diccionari la paraula esdeveniment, la seva definició és: “fet extraordinari o important en la vida d’una persona, d’una col·lectivitat social, de la humanitat”. Però quan algú ens parla d’esdeveniments no podem evitar que ens vingui al cap una sala d’hotel, amb persones arreclades i escolant la ponència d’un conferenciant dalt d’un escenari. I si, de cop, la connotació d’esdeveniment es torna negativa, ho veiem com una cosa avorrida, un pur tràmit per donar a conèixer la nostra empresa o fer una reunió amb els clients potencials.

Però un esdeveniment no té perquè ser avorrit, ni de 150 persones, ni t’hi has de gastar molts de diners, pots fer un esdeveniment a la teva mida, que s’adapti a la teva filosofia d’empresa i tingi un tracte més proper amb els teus clients o potencials clients. Perquè això passi has de tenir molt clar què és el que vols aconseguir amb l’esdeveniment: mostrar el teu producte, donar a conèixer la teva empresa, oferir cursos a través del teu coneixement. Sabem que les possibilitats són infinites, només cal que les explotis al màxim per aconseguir els teus objectius.

Aquí us deixo un exemple d’unes noies que ofereixen cursos de Photoshop per a bloguers:

Quin és el secret de l’èxit en un esdeveniment? Tenir-ho tot preparat i estudiat. Saber quin és el teu públic objectiu, qui pot estar interessat en venir i centrar-te a fer una campanya i a oferir uns continguts que s’adaptin a aquest públic.

Un esdeveniment fi al cap és explicar una història, la teva història, així que tot el contingut d’aquest ha d’anar en una línia, l’espai ha de ser l’adient així com també la decoració d’aquest: tots els detalls són importants per crear un espai únic!

El pròxim post veurem quins tipus d’esdeveniments es podem fer depenent de quin sigui el teu producte o marca.

🙂

 

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?