El poder de la senzillesa per ser més atractiu a les xarxes socials

FacebookEngagement
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Moltes empreses es pregunten com aconseguir crear una reacció davant el que les pàgines corporatives publiquen en les xarxes socials. La resposta dels receptors dels missatges és crucial, ja que implica que estan veient el que se’ls ofereix. També processen quines marques volen ser vistes en els perfils socials.

Al llarg dels temps, s’han realitzat anàlisis i estudis sobre el que funciona en les xarxes socials, sobretot a Facebook. El canal més utilitzat del món, com és Facebook, és qui té el terreny més àrid per les marques i pels seus responsables de comunicació en xarxes socials.

Els estudis han demostrat el potencial de certs continguts per obtenir un major radi de resposta. Els vídeos, per exemple, criden l’atenció dels usuaris. La programació de Facebook consta d’una especial rellevància pels vídeos, ja que fa que s’integrin més fàcilment en el “feed”.

Hi ha certs principis bàsics, també per agradar a l’usuari, com serien la senzillesa i la simplicitat “engagement”. Segons diverses estratègies psicològiques, allò que es pugui comprendre de manera ràpida i sense perdre el temps és el que s’acaba valorant més. A vegades és complicat obtenir simplicitat a partir d’un contingut complex. Però un contingut senzill farà que es puguin prendre decisions d’una manera molt més fàcil i el que és més  important per a les empreses: que l’usuari ho entegui bé i ràpid.

El poder de la senzillesa per ser més atractiu a les xarxes socials

Subscriu-te a la Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu per rebre novetats i recursos gratuïts

Comparteix aquest post amb els teus amics

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *