Aquests dies de confinament donen molt de si, no tot està a veure com passa el temps i gastant hores davant la pantalla veient sèries. De fet aquests dies de precaució i tancats a casa poden servir per fer anar la nostra imaginació i creativitat. Capgirem la situació? Està clar que moltes de les coses que fèiem en la nostra rutina diària no les podem dur a terme, però sí que podem aprofitar aquest temps per treballar la nostra creativitat. Des de la Factoria et proposem actualitzar el teu blog i treure-li el màxim partit, sigui d’empresa o personal.

Que encara no en tens? Fes-te’n un.

Una de les frases que escoltem sovint a La Factoria és: Un blog? Secció d’actualitat a la pàgina web? Però si no sabem què dir?

No et preocupis, nosaltres sempre estem al teu servei per ajudar-te i oferir-te solucions.

Avui et proposem algunes idees per treure partit al teu blog. Pots parlar de les novetats del teu sector, comentar algunes publicacions que has llegit i referenciar-les, explicar anècdotes del teu dia a dia, aprofundir en algun tema que et preocupa i plantejar la teva visió, o bé per fer un dietari de confinament? No tens per què explicar el que fas al teu dia a dia amb pèls i senyals, sinó simplement compartir com l’estàs vivint i quina valoració hi pots treure.

Què fer si vull que el meu blog sigui tot èxit? Des de La Factoria et fem unes recomanacions que has de tenir en compte, apunta!:

  • Millor si una publicació té més de 500 paraules. Què? Et semblen moltes? No, equival aproximadament a poc més de mitja plana del Word, segur que quan comencis a escriure no podràs parar i se’t farà curt!
  • Si t’interessa millorar, el posicionament del teu blog a Google és important que almenys facis servir una Keyword o paraula clau, que ha d’estar present al teu text, títol i apartats. Ajuden a identificar de què parla la teva publicació.
  • Els articles que publiquis han de ser clars i concisos. El missatge ha de quedar clar i evitar males interpretacions. No et compliquis, explica clarament què vols dir i fes-ho amb les teves paraules. Si no saps ben bé per on començar fes un esquema de les idees que vols tractar a la publicació i escriu el post seguint punt per punt.
  • Molt important! Fes servir imatges o vídeos que complementin o ajudin a explicar el què vols dir. No saps quines fer servir? Hi ha bancs d’imatges amb recursos gratuïts que pots fer servir com Unsplash o Freepik.
  • Comparteix enllaços interns i externs. Tingues clar que si el que interessa és posicionar la teva plana web, tenir un blog amb continguts periòdics ajuda i molt. Converteix el web en un portal dinàmic i això li agrada molt als cercadors com Google, per aquest motiu si a sobre pots vincular paraules, a continguts ja existents a la teva plana web ajudaràs a augmentar el tràfic de visites cap aquesta. I si comparteixes links externs facilites que altres puguin referenciar-te en algun moment, a part de compartir amb els teus usuaris informacions concretes que evidencien el que tu expliques o recomanes.

Anima’t, ens agradarà molt veure què i com comparteixes les teves inquietuds, vivències, notícies, reflexions, fotografies, recomanacions, receptes, treballs manuals, outfits, cançons, pintura … i és que siguis del sector que siguis pots crear contingut de valor, i ara més que mai, “en temps de crisi, comunicació de crisi” Be creative, my friend!

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?