L’equip de la Factoria

Eduard Batlle Rispau

Eduard Batlle

Soci directiu de SW Factoria

De signe escorpit. És per això que m’agrada estar prop del mar, però també m’agrada escapar-me a la muntanya, Oceans i horitzons de fons blaus que m’ajuden a desconnectar d’un món que cada vegada m’ha atrapat més com a professional: la comunicació digital i audiovisual. A l’era d’internet, m’he reinventat amb La Factoria i em sento molt millor i un privilegiat al costat dels qui m’envolten.

I dins aquest gran oceà líquid, navego buscant oportunitats i amb la sensació de fer un viatge alquímic. Un oceà basat en les idees, la innovació, el compartir, el diàleg i nous reptes. Escoltar, aprendre, col·laborar, interactuar… tot amb l’esperit de comunicar i ser creatiu. I a l’ADN, la voluntat d’aprendre sempre.


Envelope


Twitter

Marian Ruiz de Azúa

Marian Ruiz de Azúa

Àrea de comunicació i audiovisuals

La meva feina: explicar mitjançant les imatges, el meu repte diari. Aconseguir transmetre el que el nostre client vol comunicar i oferir solucions per tal de fer-ho en sintonia amb la seva imatge corporativa, és el nostre objectiu.

El meu món: Internet s’ha convertit per a mi en una finestra que em permet explorar les noves tendències, trobar nous recursos i formar part d’una xarxa de relacions  on la creativitat floreix en cada racó i la inspiració arriba gairebé en uns instant.


Envelope