El Fòrum Gastronòmic es va celebrar a Girona els dies 15, 16 i 17 de novembre de 2015. Aquesta fira consistia en un aparador de comerç i negoci, un espai de reflexió, d’experiències i, en definitiva, un espai ideal de promoció i de novetats. A l’estand Cafès Cornellà, el cafè del Fòrum, es van fer diverses experiències mitjançant el cafè. A tall d’exemple es va portar a terme el taller Latte art, a més d’explicacions de diferents baristes desxifrant la seva passió, les idees, el talent i la seva creativitat sobre el tast de cafès mitjançant l’etiqueta #experienciescornella.

El públic assistent que va visitar el Fòrum va poder compartir les seves experiències ‪a través de l’aplicació Instagram. Estava en joc un concurs on només s’havia de penjar la seva experiència Cornellà i etiqueta-la amb el corresponent hasthag #experienciescornella El premi era un sopar per a dues persones al Celler de Can Roca, un àpat al Restaurant la Balsa de Barcelona i una Experiència Cornellà -lot de productes-. El director general de l‘empresa, Pere Cornellà va comentar ‘fins a on volem dur el nostre cafè aquesta és la nostra funció i va afegir que a casa nostra passem de la llavor en verd a la llavor del torrat. Aquesta és la gran transformació del cafè’.

Amb aquestes imatges volem reflectir el relat fotogràfic que s’ha creat des de La Factoria, destacant-ne l’experiència del barista, la qualitat del cafè i el valor d’una marca gairebé centenària. El Fòrum va tancar les portes amb més de 24.000 visitants i, segons els organitzadors, aquesta edició ha estat la més exitosa. El Fòrum tornarà a Girona l’any 2017 i La Factoria hi voldrà tornar a ser-hi present.

Us deixem el canal de Cafès Cornellà a Instagram per ampliar el banc d’imatges realitzades.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?