Relat fotogràfic per a Cafès Cornellà al Fòrum

CornellaTeam
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

El Fòrum Gastronòmic es va celebrar a Girona els dies 15, 16 i 17 de novembre de 2015. Aquesta fira consistia en un aparador de comerç i negoci, un espai de reflexió, d’experiències i, en definitiva, un espai ideal de promoció i de novetats. A l’estand Cafès Cornellà, el cafè del Fòrum, es van fer diverses experiències mitjançant el cafè. A tall d’exemple es va portar a terme el taller Latte art, a més d’explicacions de diferents baristes desxifrant la seva passió, les idees, el talent i la seva creativitat sobre el tast de cafès mitjançant l’etiqueta #experienciescornella.

El públic assistent que va visitar el Fòrum va poder compartir les seves experiències ‪a través de l’aplicació Instagram. Estava en joc un concurs on només s’havia de penjar la seva experiència Cornellà i etiqueta-la amb el corresponent hasthag #experienciescornella El premi era un sopar per a dues persones al Celler de Can Roca, un àpat al Restaurant la Balsa de Barcelona i una Experiència Cornellà -lot de productes-. El director general de l‘empresa, Pere Cornellà va comentar ‘fins a on volem dur el nostre cafè aquesta és la nostra funció i va afegir que a casa nostra passem de la llavor en verd a la llavor del torrat. Aquesta és la gran transformació del cafè’.

Amb aquestes imatges volem reflectir el relat fotogràfic que s’ha creat des de La Factoria, destacant-ne l’experiència del barista, la qualitat del cafè i el valor d’una marca gairebé centenària. El Fòrum va tancar les portes amb més de 24.000 visitants i, segons els organitzadors, aquesta edició ha estat la més exitosa. El Fòrum tornarà a Girona l’any 2017 i La Factoria hi voldrà tornar a ser-hi present.

Us deixem el canal de Cafès Cornellà a Instagram per ampliar el banc d’imatges realitzades.

Relat fotogràfic per a Cafès Cornellà al Fòrum

Subscriu-te a la Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu per rebre novetats i recursos gratuïts

Comparteix aquest post amb els teus amics

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *