La primera idea que cal preguntar-se és: realment, qui tria les paraules clau, amb les quals ens trobaran els nostres clients a Internet? Sobretot, als buscadors, i especialment a Google.

Ja sabem que són molt importants les keywords, tant per posicionar-nos com perquè es puguin trobar. Però més que definir quines han de ser aquestes paraules, que no cal que siguin moltes, el secret no està a repetir-les constantment. El secret radica en saber quines seran les expressions que utilitzaran els clients o els clients potencials per trobar-nos.

I aquí està la feina del “copy” o professional de la marca perquè ens ajudi en la “intenció de cerca” i guanyar en visibilitat i notorietat.

Per tant, cal tenir clar quin ha de ser el procés i quin ha de ser el treball, que lògicament com més creatiu i innovador sigui, millor.

Establir un conjunt d’idees amb els teus productes o serveis i saber-los conjuntar per temàtiques i establir com es poden referir a ells, al marge del teu producte o empresa. Per tant, és important valorar les preguntes que els teus clients potencials poden fer per trobar les teves respostes més concretes.

Per això, ens poden ajudar eines com Keywordtool, Semrush, AHrefs i Dinorank, entre altres. Encara que gratuïtament sempre podem utilitzar la plataforma de Google Ads.

Cal escoltar als nostres clients també i preguntar-los-hi com ens trobarien a la xarxa o, si són nous, com ens han trobat. Llavors, és quan la nostra missió serà molt més clara, definida i amb la qual, podrem treballar i analitzar.

Post publicat per La Factoria

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?