Al FACTS, vam convidar Josep Pitu Roca, del Celler de can Roca, per exemplificar l’actualitat del Celler i ressaltar la nova realitat del món empresarial. En el col·loqui, de caràcter pròxim, va transmetre la importància d’un creixement transversal i posat en èmfasi la vocació i passió del ja conegut “triangle màgic” que els tres germans configuren on, com ells diuen, la minoria sempre guanya. L’espai, la seu de Bulthaup a Girona (un tracte exquisit), convidava a dialogar sobre l’impacte dels germans Roca al món i el gran valor que han aportat a la nostra cuina i a la ciutat de Girona.

Va posar en valor que l’èxit es basa en la generositat, exigència i perseverança… Una visió innovadora de primer nivell on impera el treball en l’equip, la confiança i les ganes d’aprendre i, sempre, amb la constant de ser sostenible i respectuós amb el medi ambient. L’ADN de Pitu Roca resumit en uns items: Relat, gratitud, discurs, visió, negoci, compromís, valors, aprenentatge, equip, família, lideratge, innovació, formació, la Masia, la mare, generositat, RSC…

Un escenari d’excel·lència mundial pels fogons del celler on no paren de coure’s nous projectes pel futur però, on tampoc s’aparta la mirada d’allà on venen; l’essència d’aquell can Roca dels pares, els seus orígens, en un barri humil de Girona. Un gran èxit que es pot resumir , tal com va dir en Josep amb la mirada posada en el futur, en “La nova revolució sensible”.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?