Al FACTS, vam convidar Josep Pitu Roca, del Celler de can Roca, per exemplificar l’actualitat del Celler i ressaltar la nova realitat del món empresarial. En el col·loqui, de caràcter pròxim, va transmetre la importància d’un creixement transversal i posat en èmfasi la vocació i passió del ja conegut “triangle màgic” que els tres germans configuren on, com ells diuen, la minoria sempre guanya. L’espai, la seu de Bulthaup a Girona (un tracte exquisit), convidava a dialogar sobre l’impacte dels germans Roca al món i el gran valor que han aportat a la nostra cuina i a la ciutat de Girona.

Va posar en valor que l’èxit es basa en la generositat, exigència i perseverança… Una visió innovadora de primer nivell on impera el treball en l’equip, la confiança i les ganes d’aprendre i, sempre, amb la constant de ser sostenible i respectuós amb el medi ambient. L’ADN de Pitu Roca resumit en uns items: Relat, gratitud, discurs, visió, negoci, compromís, valors, aprenentatge, equip, família, lideratge, innovació, formació, la Masia, la mare, generositat, RSC…

Un escenari d’excel·lència mundial pels fogons del celler on no paren de coure’s nous projectes pel futur però, on tampoc s’aparta la mirada d’allà on venen; l’essència d’aquell can Roca dels pares, els seus orígens, en un barri humil de Girona. Un gran èxit que es pot resumir , tal com va dir en Josep amb la mirada posada en el futur, en “La nova revolució sensible”.