La Factoria va ser fundada a Fornells de la Selva l’any 2012, a la seu de l’aleshores Serveis web, data center de referència al territori. Va ser una idea impulsada per Xavier Serra i Eduard Batlle, amb l’objectiu de crear una agència de comunicació 100% digital i dirigida a crear, estimular o acompanyar a les empreses en la seva identitat digital. L’ADN de La Factoria era “La teva identitat digital” i el repte era molt clar: “Nous temps, nova comunicació”. Una filosofia d’empresa reforçada amb un compromís: Idees, Valors i Actitud.

I la visió continua vigent nou anys després, amb l’agraïment a tots els nostres clients que han confiat en nosaltres durant gairebé una dècada. Fidels a la filosofia i intactes amb la vocació. Ha estat una trajectòria complicada, sorgida en temps de crisi -com l’actual, però que encara és molt més dura- però també pensant sempre en saber focalitzar les oportunitats. Que hi eren, hi són i hi seran. No van ser gens fàcils els inicis, ja que les empreses encara no tenien aquesta vocació digital ni tampoc estava tan consolidada aquesta Revolució Digital a casa nostra. Ara, s’ha fet un pas de gegant -tocava fer aquest canvi de mentalitat- i amb la pandèmia, encara més. Nosaltres hi som, amb passió, i amb l’esperança de saber aportar el nostre valor. Ara som més professionals a l’equip i en els dies vinents estrenarem nova seu al cor de Girona, després de sis anys al centre de la ciutat. Nostàlgia per l’adéu i esperança pel canvi. Com sempre: “Rere les dificultats, s’amaguen les oportunitats”.

Només podem donar les gràcies a tots els nostres clients, col·laboradors i amistats que ens han donat suport, ajudat a millorar, encoratjat a superar-nos i pensar que La Factoria és la seva agència de comunicació digital.

Post publicat per La Factoria

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?