LF2015
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Acabat l’any 2015 i des de La Factoria fem un resum del que ha estat la consultora estratègica digital durant aquest any. Els dies 16, 17 i 18 d’abril es va celebrar el Figueres Talent, en un espai tan emblemàtic com el nou Convent dels Caputxins. Un certamen que va acollir una trentena de ponències sobre emprenedoria, innovació i noves tecnologies (la notícia). I en acabar el nostre primer repte a la capital de l’Alt Empordà, va arribar la tercera edició del Girona Talent, el 4 i 5 de juny a l’Auditori de Girona. Del 28 d’octubre a l’1 de novembre La Factoria va participar a la Fira de Mostres ja que incorporava el FiraHub. Un nou espai polivalent per fomentar la creativitat dels més petits i el talent d’artistes emergents.

Després la consultora va assistir in situ al Fòrum Gastronòmic que es va celebrar a Girona els dies 15, 16 i 17 de novembre de 2015. Aquesta fira consistia en un aparador de comerç i negoci, un espai de reflexió, d’experiències i, en definitiva, un espai ideal de promoció i de novetats. A l’estand Cafès Cornellà, el cafè del Fòrum, es van fer diverses experiències mitjançant el cafè. A tall d’exemple es va portar a terme el taller Latte art, a més d’explicacions de diferents baristes desxifrant la seva passió, les idees, el talent i la seva creativitat sobre el tast de cafès mitjançant l’etiqueta #experienciescornella.

La Factoria, a més, amb els seus clients els hi porta les seves pàgines web i tot el que fa referència a la millora del contingut de les xarxes socials digitals. Dit això, la Factoria té diferents àrees de treball, audiovisuals i d’apartat de comunicació. A més, participa activament de projectes de talent i d’innovació tecnològica. Des de La Factoria esperem continuar i, a poder ser, créixer en aquest mercat digital de canvi constant i d’innovació.

El nostre resum del 2015

Subscriu-te a la Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu per rebre novetats i recursos gratuïts

Comparteix aquest post amb els teus amics

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *