Acabat l’any 2015 i des de La Factoria fem un resum del que ha estat la consultora estratègica digital durant aquest any. Els dies 16, 17 i 18 d’abril es va celebrar el Figueres Talent, en un espai tan emblemàtic com el nou Convent dels Caputxins. Un certamen que va acollir una trentena de ponències sobre emprenedoria, innovació i noves tecnologies (la notícia). I en acabar el nostre primer repte a la capital de l’Alt Empordà, va arribar la tercera edició del Girona Talent, el 4 i 5 de juny a l’Auditori de Girona. Del 28 d’octubre a l’1 de novembre La Factoria va participar a la Fira de Mostres ja que incorporava el FiraHub. Un nou espai polivalent per fomentar la creativitat dels més petits i el talent d’artistes emergents.

Després la consultora va assistir in situ al Fòrum Gastronòmic que es va celebrar a Girona els dies 15, 16 i 17 de novembre de 2015. Aquesta fira consistia en un aparador de comerç i negoci, un espai de reflexió, d’experiències i, en definitiva, un espai ideal de promoció i de novetats. A l’estand Cafès Cornellà, el cafè del Fòrum, es van fer diverses experiències mitjançant el cafè. A tall d’exemple es va portar a terme el taller Latte art, a més d’explicacions de diferents baristes desxifrant la seva passió, les idees, el talent i la seva creativitat sobre el tast de cafès mitjançant l’etiqueta #experienciescornella.

La Factoria, a més, amb els seus clients els hi porta les seves pàgines web i tot el que fa referència a la millora del contingut de les xarxes socials digitals. Dit això, la Factoria té diferents àrees de treball, audiovisuals i d’apartat de comunicació. A més, participa activament de projectes de talent i d’innovació tecnològica. Des de La Factoria esperem continuar i, a poder ser, créixer en aquest mercat digital de canvi constant i d’innovació.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?