Recuperem el format presencial de La Factoria però sota la marca Talks, en ser a la nova seu de l’Avinguda Sant Francesc (tenim moltes ganes de recuperar el format FACTS després de dos anys). Aquesta vegada, ha estat l’empresari gironí Jan Andreu qui ens ha visitat i ha esdevingut la ponència de la jornada en la qual s’ha parlat dels múltiples i diversos projectes que té entre mans, així com la gestió del temps per tirar endavant totes aquestes idees i projectes empresarials. El motiu: explicar el relat de The Animal Observatory.  

Els inicis són complicats i és per aquest motiu que el protagonista és partidari de guiar-se amb el cor, si més no als inicis. Tenir confiança i intuïció al principi de cada idea és clau per poder tirar endavant cada iniciativa. El cap, la lògica i la serenitat ja s’hi afegiran més endavant. Andreu s’ha guiat sempre per la seva astúcia i això l’ha portat a triomfar en molts nivells. De la mateixa manera, però, aquesta impulsivitat no sempre surt bé, cosa que l’ha dut a equivocar-se en diverses ocasions. I la prinicipal lliçó que s’extreu sempre: aprendre. Les franquícies de Muji són el passat, el Grup Andreu és el present i Funicular Films és el futur, però també hi ha altres companyies i reptes que vindran a curt termini, amb el gran mèrit d’haver impulsat la campanya “Yo me Corono” amb la família Clotet. Un èxit de solidaritat i compromís per ajudar a combatre la COVID-19.

És evident que per triomfar t’has de saber diferenciar i precisament així és com treballa The Animals Observatory,  amb el qual s’ha apostat per fugir dels mètodes de màrqueting tradicionals, pels quals actualment tot esdevé digital, i s’ha enfocat en proporcionar una experiència al client.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?