Acabant ja l’any 2022, des de La Factoria us destaquem 5 tendències que seran indispensables per dominar el món del màrqueting per al 2023:

Màrqueting d’influencer

El 90% dels experts en marketing creuen que el marketing d’influencers és una de les tàctiques més efectives actualment.

Només cal veure la gran quantitat de seguidors que tenen, entre alguna d’elles, es parla de milions. Tenen una influència i un poder en la societat que enriqueix a la marca o producte publicista la gran majoria de vegades.

El neuromàrqueting

La tendència que marcarà el futur de les vendes. Aquest tipus de màrqueting permet als especialistes realitzar un seguiment del viatge del consumidor, analitzar les seves emocions i sentiments i personalitzar al màxim possible la publicitat en base dels seus desitjos.

La intel·ligència artificial (IA)

La IA està començant a jugar un paper important en el SEO, o sigui, el posicionament orgànic (gratuït). Google comença a utilitzar aquesta intel·ligència per ajudar-se a comprendre millor la intenció de l’usuari i assolir resultats més rellevants.

Videomàrqueting

El resultat d’una investigació del tràfic d’Internet apunten que el 82% del contingut aquest 2022 ha sigut vídeo. T’imagines el percentatge del 2023?

Amb la creació de vídeos verticals i curts, format que es preveu que pel 2023 alcanci una popularitat major, generaràs conversions i el mercat et reconeixerà com és debut.

El màrqueting omnicanal

Amb el màrqueting omnicanal la frontera entre allò digital i allò “offline” és cada vegada més difusa. L’objectiu d’aquest tipus d’estratègia és aconseguir impactar través de la unificació de totes les plataformes publicitàries al client. D’aquesta manera, obtindrem una major interacció i fidelització per part del client.

Escrit per Júlia Isern Morilla

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?