Primera implicació de La Factoria amb el Club de Màrqueting Girona. Resultat: l’aposta per Carles Xuriguera, una de les noves ànimes de la “nova” DO Empordà. Aire fresc i la il·lusió de fer un salt endavant en aquest món des del seu celler Mas Patiràs, a Fonteta. En Xuri té un repte i n’és conscient més enllà dels seus dots com a humorista: que la DO Empordà tingui un pla comunicatiu, un estratègia de marca i una visió de màrqueting sobre com posicionar-se al mercat, sobretot, a Barcelona. Un moment molt oportú per fer aquest dinar-col·loqui.

Criteri, sentit, seny i rauxa, ordre i aventura. I en aquesta fase de canvi de paradigma i en un sector cada vegada més global, la DO Empodà s’ha de reinterpretar de manera integral. És parlar d’origen en visió interna i originalitat en visió externa. Però transformar-se no és fàcil i té un preu, un desgast. “Si no entens la revolució del moment… has de plegar!”, exposa en Xuri amb contundència.

Així és que es van deixar unes idees i uns claims durant el dinar per recordar i posar en valor la DO Empordà i la indentitat del territori, els cellers i el més important, el vi. Alquímia Empordanesa, Vins de Tramuntana, Estil de Vida, Sent l’Empordà, Emociona’t amb l’Empordà…

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?