Ens acomiadem d’un 2020 que podríem resumir en una paraula: tecnologia. Aquest any ha sigut diferent i atípic. Un any en el qual hem vist un reflex en la comunicació, que tal com va citar en Ricard Castellet (CCO a Barcelona Tech City) en una de les formacions que ens va realitzar via Zoom: “Estem canviant el segon quart del segle XXI, ens costa molt fer el canvi i la Covid ho ha accelerat”.

La pandèmia ens ha transformat com a societat, com a persones i també com a professionals. Hem esdevingut uns mesos de transformacions accelerades i a les quals ens hem hagut d’adaptar urgentment per tal de no veure afectada la nostra activitat professional, la qual, ha sigut recolzada amb la comunicació: un element que ha sigut clau i que hem de seguir valorant.

Durant aquest any, ens hem vist més arrelats que mai al món digital, el qual ens ha facilitat les eines per a poder seguir amb la nova “normalitat”. L’adaptació al teletreball, les reunions per Zoom, convertir un petit espai de casa teva en el teu lloc de treball… Tot aquest canvi ha suposat un abans i un després, una manera de veure i interpretar les coses, de valorar el que tenim i el que no tenim i sobretot, de trobar a faltar la rutina o aquells petits detalls que ens fan sentir millor en el nostre dia a dia.

Un dels aspectes més positius que podríem concloure d’aquesta pandèmia, és la digitalització de les empreses. Els que ja estaven presents al món digital ho han estat més que mai i els que no, ho han fet en un temps rècord. 

Des de La Factoria volem seguir oferent idees, valors i actitud adaptant-nos als nous temps I a la nova comunicació.

Tot l’equip de La Factoria, us desitja un bon any nou!

Post publicat per La Factoria

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?