La visió de Daniel Creus, director a Idiomatic Language ServicesUp! Idiomes i  IEBrokers Limited, sobre TicketDay. Gràcies Dani!

El dia 26 d’octubre es va celebrar la setena edició del TicketDay a les instal·lacions de Serveisweb a Fornells de la Selva.

El TicketDay és com un cop d’aire fresc, molt motivador. Per a mi, personalment, és com estar a l’estació de trens de Victòria a Londres, un lloc on es diu que si s’espera una hora sota el rellotge veuràs a gent que fa temps que no veies i sempre s’hi cou alguna cosa, però amb l’al·licient de conèixer coses noves.

Si en temps de crisi apareixen idees com les que es veuen al TicketDay, és possible sortir-se’n de la crisi amb creativitat i iniciativa: Intercanvi gratuït d’idees, punts de vista diferents, sinergies, humor, ganes de fer… m’agrada el TicketDay.

Aquesta vegada el format ha estat una mica diferent: cinc ponents en comptes dels tres que hi havia fins ara, i parlant 10 minuts sobre els seus respectius projectes. 5 pel mateix preu que 3!

En Jonathan Garcia ens va presentar Megafounder, una nova idea de buscar inversors al món; en Pau Moreno va explicar Trendtation i la importància de l’adaptació de les webs als mòbils i “tablets”, la Cristina Salvador-Branera, de aPortada, ens va exposar el projecte Cult Hunter Day i la relació entre cultura i empreses, en Carles Bonfill ens va relatar sobre Easypromos i Facebook i el Germà Capdevila sobre el projecte de la revista Esguard –la primera en català per a iPad- i les seves molt bones observacions sobre Wikipèdia i les col·laboracions. Un altre matí rodó al Ticketday!

Gràcies a tot l’equip de Serveisweb per a inspirar i apassionar!

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?