Instagram ha realitzat un recull dels moments més importants entre la seva comunitat durant el 2015. Ara bé, és repassar les seves imatges i observar que de les deu instantànies amb més m’agrades del 2015 arribes a la conclusió que es reparteixen entre les grans Taylor Swift, Kendall i Kylie Jenner. No obstant, es visualitza que les deu fotos amb més m’agrades coincideixen en què el gènere és femení. És una dada rellevant, però no deixa de ser una sorpresa ja que Instagram sempre s’ha remès cap a un públic eminentment femení.

Els llocs més fotografiats de la xarxa social de moda han estat Disneyland, Nova York i a Catalunya i l’Estat el Parc Güell de Barcelona amb més de 168.000 fotos (el rànquing). L’entrada del Nou Any (2015) i Sant Valentí van ser els dies que es van penjar més fotos. A més, el hasthag més utilitzat ha estat #Love. Respecte els 2014, els indrets més fotografiats van ser aquests: la llista.

Per últim, l’aplicació Instagram va fent forat al mercat mundial i continuarà en creixement el 2016. Les previsions apunten que les empreses, agències, marques… seguiran mantenint i millorant aquesta xarxa que permet als usuaris fer fotografies, el fet d’aplicar filtres i marcs si es creu convenient sense deslluir la imatge i mostrar-les a les seves amistats o seguidors.

Des de La Factoria seguirem penjant imatges úniques dels nostres clients i dels esdeveniments més destacats que durem a terme el 2016 amb la finalitat de què els nostres seguidors i els nouvinguts puguin estar sempre informats i, a més, poder participar a través de diferents sortejos que puguem realitzar com hem fet fins ara. I sempre amb la nostra ànima, amb l’ADN que deixa la nostra empremta digital.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?