Alguna vegada has sentit a parlar dels infoproductes? Els infoproductes, tal com el seu nom indica, són productes formatius que es distribueixen a través d’Internet. El seu objectiu és proporcionar un servei per a tal de resoldre un problema o necessitat del client i a la vegada oferir un contingut indicat per al seu sector.

A La Factoria ens adaptem als nous temps i a la nova comunicació, per això oferim un seguit de serveis 100% digitalitzats per a posicionar la teva empresa.

Des de webinars, dossiers interactius, formacions online, webs, e-commerce, etc. Tots aquells elements digitals que facilitin la visualització de la teva empresa al món online i a la situació actual. I com crearem un infoproducte adaptat a la teva empresa o servei? Seguint els següents passos:

1.  Fem una anàlisi de quin és l’infoproducte que pot encaixar millor amb la teva àrea de negoci.

2.  Elaborarem una estructura amb el contingut que vols comunicar. 

3. Definim l’objectiu pel qual creem l’infoproducte. Per exemple, per cobrir un esdeveniment presencial que haurà de ser en format digital, donar a conèixer els serveis de l’empresa de manera interactiva, etc.

4.  Identifiquem a través de quins canals distribuirem l’infoproducte.

5. Detectem les necessitats dels teus clients, per tal d’ajudar-te a saber quins recursos cal cobrir per poder comunicar-te molt millor i estar més present online.

6.  Promocionem l’infoproducte a través de les diferents vies de comunicació. Per exemple, a través de la pàgina web, per mail, a YouTube, etc.

7. Cada tipus d’infoproducte requereix una planificació i contingut diferent, per això, és important innovar i marcar la diferència.

A La Factoria tenim les eines per poder ajudar-te a tu i a la teva empresa a posicionar-te i impulsar el teu model de negoci. Renova la teva comunicació i digitalitzat a través dels infoproductes per tal de poder fer un salt i adaptar-te a la nova comunicació. Nosaltres, t’ajudem a fer el primer pas.

Post publicat per La Factoria

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?