L’equip de La Factoria t’ajuda no només en la creació de la teva Pàgina Web sinó que també en la seva optimització i seguiment posterior. L’optimització en termes de posicionament és importantíssima per gaudir de visibilitat als cercadors com Google i, d’aquesta manera aconseguir el màxim tràfic possible al teu espai Web.

A mesura que el 2.0. experimenta un creixement exponencial i causa dia rere dia un impacte més gran en les nostres vides, els cercadors com Google o Yahoo agafen més protagonisme i passen a ser un punt imprescindible per a qualsevol tipus de negoci. Google ofereix dos tipus de posicionament web: SEO (Search Engine Optimization): Posicionament orgànic. Sense cap cost la Pàgina Web apereixerà a dalt de tot del cercador, o com a mínim a la primera pàgina.

SEM (Search Engine marketing): Campanyes de pagament associades a paraules clau determinades, que fan que la teva pàgina Web aparegui a dalt de tot dels cercadors com a “anuncis”.

A La Factoria som experts en les dues possibilitats de posicionament i et gestionarem la que millor s’ajusti a les necessitats del teu negoci. Tot i això, ens agrada que el cost de posicionament del nostre client pugui ser zero, així que oferim un bon SEO per a cada Web, optimitzat i amb un seguiment a diari.

A continuació exposem alguns dels paràmetres essencials que seguimper tal que els espais webs dels nostres clients gaudeixin d’un bon Posicionament Web Orgànic:

  • La utilització d’un gestor de continguts amigable amb els monitors de cerca, com ara WordPress.
  • La recerca de les paraules clau adequades pel teu negoci a través de les plataformes de keywords corresponents.
  • La publicació de contingut amb freqüència. Google premia el contingut nou i fresc.
  • Optimitzar els missatges, tant de text com d‘imatges a través de les paraules clau adequades. Que la descripció de les imatges, la llargària dels textos, la separació dels paràgrafs i els títiols siguin òptims des del punt de vista SEO.
  • Informació de qualitat i targetitzada. Informació rellevant per l’usuari i molt adaptada al prodcute o servei que s’ofereix. No abusar de la informació textual. Estructura clara i utilització de diferents mètodes per mostrar la informacó.
  • Rapidesa i facilitat per accedir a la informació. Aconseguir que l’usuari obtingui el que vol amb els mínims clics possibles. Evitarem la pèrdua de tràfic abans d’arribar al punt d’interés (compra del pruducte o reserva del servei)
  • Aconseguir un format responsive: Adequar l’estructura de l’espai web a tots els dispositius i formats, per tal que la visibilitat sigui l’adequada sigui d’on sigui.
  • Temps de càrrega mínim de les pàgines. Evitarà la pèrdua d’usuaris.
Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?