Ja hi som! Whatsapp està de moda i tothom té ganes de personalitzar-se’l a la seva manera. Avui us vull parlar d’una petició que s’ha fet mundial: la inclusió entre les emoticones d’un plat típic espanyol. L’objectiu és que més de 600 milions d’usuaris puguin fer servir la icona “paella” arreu del món i així fer créixer tant la marca Espanya com la marca València.

Aquest plat tradicional valencià ha aconseguit reunir a diputats de PP, PSOE, IU i Compromís a l’escalinata del Congrés com a mostra de suport a la campanya. Però la reivindicació no acaba aquí. La campanya #PaellaEmoji ha arribat, fins i tot, a la seu principal de WhatsApp a Silicon Valley gràcies al còmic valencià Eugeni Alemany, que s’ha desplaçat fins a Califòrnia per demanar que la paella formi part de les icones més utilitzades arreu del món. Mireu el següent vídeo i veureu que realment la paella no coneix fronteres!

A més de cares amb diferents expressions, símbols, animals, activitats, banderes i objectes de tot tipus, les emoticones de WhatsApp inclouen més de 50 imatges de begudes i menjar, però no la paella. Segurament, molts us preguntareu qui fa servir de manera habitual les cues de gamba, les boletes d’arròs o quina diferència hi ha entre les dues cuixes de pollastre. Doncs si aquests aliments han tingut cabuda dins les icones d’emoji els valencians pensen que la paella també hi ha de ser. Si fa uns dies van ser trending topig mudial amb #elcaloret ara s’han proposat ser-ho amb l’etiqueta #PaellaEmoji. Tots els turistes quan vénen de vacances gaudeixen d’aquest plat tan típic de le nostra terra. I són molts els que creuen que, tot i que a Silicon Valley reben milers de peticions cada dia, si s’aconsegueix que #PaellaEmoji sigui trending topic mundial la paella estarà dins dels nostres teclats. Perquè no ens enganyem, qui diria que no a una bona paella a prop del mar?

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?