El comerç electrònic a l’Estat espanyol comptabilitza registres històrics des de l’inici del confinament a causa del Coronavirus. Les recerques globals han crescut un 20% la segona quinzena de març i les compres del sector del gran consum han crescut fins a un 70%. El comportament del consumidor canvia i s’adapta a les noves formes de compra online.

Per tant, això demostra dues tendències principals: els consumidors estan interessats en emmagatzemar articles bàsics i de primera necessitat per afrontar el confinament (aliments, salut, mantenir-se connectats durant el confinament). I al mateix temps, els internautes volen estar informats i tenir més temps per consumir els mitjans de comunicació.

👉🏼 Què vol dir això? Que ara més que mai tot negoci necessita estar digitalitzat i comptar amb una pàgina web optimitzada, ja que és l’únic mitjà de venda i interacció amb el consumidor d’aquests moments. La crisi del coronavirus acabarà però sens dubte aquesta situació augmentarà la penetració de l’e-commerce al nostre país.

Tot i que les empreses més afectades per l’actual conjuntura, com els restaurants, l’oci o el turisme, són poc compatibles amb el comerç electrònic intenten orientar el seu negoci cap aquest canal amb noves idees i estratègies. En l’actual context, la supervivència dels negocis, especialment els minoristes, depèn necessàriament d’un revisió de les estratègies omnicanals.

✔️ Des de La Factoria t’ajudem a digitalitzar el teu negoci i a fer-lo visible online amb la màxima optimització.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?