Vídeos corporatius

Els nostres punts forts? El sector de la imatges i els audiovisuals. Dos peces elementals per consolidar i explicar les experiències en el mon 2.0. Ens adaptem a la necessitats per poder oferir un producte apte per a cada necessitat.

Ensenya la teva millor cara a internet amb els nostres serveis de fotografia. Oferim la creació de tot tipus d’imatge. Des de fotografia del producte, reportatges social, retrat corporatiu a fotografia culinaria i tot el que puguis necessitar.

Amb el video seguim la  mateixa filosofia. Creem càpsules de tot tiups: actes i esdeveniments, video presentació d’empresa, corporatiu, espots publicitaris… Tot el que definim amb paraules ho traduirem en imatges!

Creem càpsules de tot tiups: actes i esdeveniments, video presentació d’empresa, corporatiu, espots publicitaris… Tot el que definim amb paraules ho traduïm en imatges!

Us acompanyem amb el guionatge, la producció i l’edició dels vostres vídeos, aconseguint que cada projecte sigui únic per fer que la vostra empresa destaqui de les altres.

GRUP RESOL

30 ANYS DEL MORAL CONGELATS

SET CAFE BANYOLES – SPOT XARXES SOCIALS

RESUM 1A EDICIÓ FIRA HUB – FIRA DE MOSTRES GIRONA

CÀPSULES 50È ANIVERSARI COL·LEGI MEDIADORS D’ASSEGURANCES GIRONA

ACTIVITAT “NENS A LA CUINA” – RESTAURANT VORA ESTANY BANYOLES

SPOT PUBLICITARI – GIRONA FC

SPOT FESTIVAL TEMPO GironaVeure més vídeos