Serveis

Treballem amb els nostres clients per millorar la comunicació de la seva empresa i la imatge a la xarxa. A la Factoria apostem per potenciar les accions que reflecteixin l’ànima i l’ADN de l’empresa des del pla estratègic fins a la difusió de la marca a les xarxes.

AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ DIGITAL A GIRONA

Som una agència creativa de comunicació digital: Naming, Branding, Disseny Gràfic, Disseny Web, Comunicació, Social Media, Community Management, Fotografies i Vídeos, Posicionament SEO, Posicionament SEM, Marquèting Digital i Esdeveniments.
Això és possible gràcies al nostre equip humà i creatiu que treballa per dissenyar una estratègia digital i un pla de comunicació específic per a cada empresa aconseguint així que cada projecte sigui únic i amb l’objectiu de fer de la vostra empresa un referent per a les altres del sector.

COMUNICACIÓ

Planifiquem i programem diferents accions de comunicació per transmetre correctament el teu producte/servei.

MÀRQUETING ONLINE

T’adjudem a definir estratègies utilitzant eines del màrqueting online per aconseguir els teus objectius.

BRANDING

Treballem amb empreses de nova creació o marques ja consolidades per definir la seva identitat de marca i dissenyar els elements que l’identifiquin.

DISSENY GRÀFIC

Dissenyem i desenvolupem qualsevol element gràfic, catàlegs, tríptics, banners i infografies.

SERVEIS FOTOGRÀFICS

Oferim la creació de tot tipus d’imatge. Des de fotografia de producte, reportatges socials, retrat corporatiu a fotografia culinaria i molt més.

VÍDEOS

Creem càpsules de tot tiups: actes i esdeveniments, video presentació d’empresa, corporatiu, spots publicitaris… Tot el que definim amb paraules ho traduirem en imatges!

XARXES SOCIALS

Els Social Media i Community managers són la veu de la teva marca i els nostres us asseguren resultats.

DISSENY WEB

Des de la conceptualització del web, al seu disseny, passant pel desenvolupament i optimització. SEO i SEM, ecommerce.

SERVEIS WEB

Allotja el teu projecte professional sobre una plataforma de hosting i Cloud sòlida que et permetrà créixer. Serveis de hosting i dominis.

ESDEVENIMENTS

Producció i organització de tot tipus d'esdeveniments i actes institucionals, i la seva logística, imatge gràfica i creació de continguts.

PUBLICITAT

Campanyes de publicitat on agrupem tots els nostres serveis per aconseguir fomentar el consum de productes o serveis.

COPYWRITING

El nostre objectiu és que les empreses trobin les paraules adequades per comunicar-se amb els seus clients. T’ajudem a crear missatges, textos i a definir el to de marca.

Vols més informació o pressupost sobre un servei ? contacta amb nosaltres!