Té poc més de dos anys de vida i Facebook no li treu l’ull de sobre per comprar-la (l’enllaç a la notícia).  I no és per menys, aquest recent servei de comunicació per a text i imatges, mou més de 30 milions de missatges al dia. L’èxit de l’aplicació recau en l’autodestrucció de la informació enviada pocs segons després de que el nostre destinatari ho hagi rebut i vist. De moment, a qui més atrau és als joves i als adolescents (dels 14 als 25 anys, segons estudis), ja que amb l’ús d’aquest sistema senten que tenen més privacitat en les seves converses, i que la seva vida no és tant publica com a Facebook.

Però no tot és de color rosa. Snapchat comença a estar amenaçat per el “sexting”, una nova moda entre els joves d’enviar-se imatges pujades de to. Amb el problema que suposa, en aquest cas, una captura de pantalla mentre els missatges encara estan vius.

Les ultimes veus parlen d’una possible oferta per part de Facebook per adquirir l’aplicació del fantasma per la xifra de 3.000 milions de dòlars.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?