Tecnològicament parlant, el 2014 ha començat amb força (una selecció de les novetats). Tal i com ho demostra la nova edició del CES (Consumer Electronics Show) de Las Vegas, on s’han exposat veure tot tipus de productes relacionats amb la tecnologia. A grans trets, el mercat d’aquest any i els següents es presenten carregats de novetats (enllaç a la notícia).

  • Televisors

Són nombrosos els fabricants han presentat productes com pantalles d’ultra resolució degut a les seves mides de més de 100 polzades. A banda de la mida, les pantalles, de qualsevol producte, també s’han vist afectades per l’aparició dels cristalls flexibles. Un element que permet donar una forma corbada al dispositiu, millorant-ne així el visionat.

  • 3D

Les impressores 3D també han tingut el seu espai, on han demostrat un cop més les seves possibles aplicacions més enllà de camps com la medicina. Tot aportant el seu granet de sorra a la pastisseria tradicional.
Seguint pel segment que barreja l’alimentació i la tecnologia, al CES també s’han mostrat olles per cuinar  controlades des del nostre propi smartphone.

  • “Wearables”

Encara que si hi ha hagut dos temes estrella en aquest CES han set els anomenats “Wearables”, que traduint el nom anglès vindria a ser quelcom similar a “tecnologia portable”. Estem parlant de portable en el sentit més literal que hi podem trobar, ja que es tracta de tecnologia integrada a les peces de roba que cobreixen el nostre cos (sector que pot explotar, i molt, les empreses esportives).

  • Cotxe

I el segon plat ens ve servit de la triple aliança de Nvidia, Google i Audi per integrar el sistema Android als vehicles. Remetent-se al concepte “internet de les coses”, i com tot ha d’estar connectat en tot moment a una xarxa. De moment aquesta només és la punta de l’iceberg, que ja ha despertat l’interès i la col·laboració de Honda, Hyundai i General Motors.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?