És curiós com cada cert temps, gràcies a la xarxa, ens arriben noticies de campanyes promocionals ben pensades, amb pressupost, creativitat i art. L’ultima que hem descobert és la Volvo Art Session.

Aquesta mostra no és més que una campanya promocional de la marca Volvo que s’allunya dels estereotips més convencionals (com ara els espots televisius, la contra d’una publicació o les presentacions publiques). I aposta per un format totalment nou i molt fresc. Durant tres dies Volvo Suïssa crea un espai en blanc de street art al mig de l’estació central de Zurich. Al mig d’aquest espai hi ha un XC60 aparcat, el model en qüestió a promocionar. Que serà la base sobre la que treballaran els sis artistes d’arreu del món encarregats de pintar, guixar i donar forma a l’espai. Cada un té un temps establert per fer la seva obra artística. De tal manera que el segon pintarà i taparà l’obra del primer amb la seva, i així successivament fins al sisè.

Tot aquest procés està enregistrat des de múltiples càmeres de vídeo i foto. Material que a posteriori s’utilitzarà per fer més gran la difusió de l’esdeveniment. Òbviament, els resultats són espectaculars, i la repercussió està assegurada en un lloc tant concorregut com és aquest. On la gent no desaprofita l’ocasió per fer-ne ressò a les xarxes socials.

El producte final acaben sent tres dies d’art “efímer” que han produït moltes sinergies entre l’artista, obra i públic. Una interacció en viu que és repetirà en l’edició d’enguany,  la 4ta, del 15 al 18 de maig a la mateixa estació que en les edicions posteriors.

Open chat
Vols formar part del món digital?
Hola!
En què et podem ajudar?